Truckers mogen weer naar het grootste transportfeest van Europa

Assen – Na twee jaar van afwezigheid word er dit weekend op het TT-circuit van Assen de 40e editie van het Truckstar Festival gehouden. Nu de bouwvak in het Noorden van het land voor veel bedrijven is begonnen, neemt het werk voor veel transportondernemingen ook af. Een geschikt moment om met beroepsgenoten een feestje te vieren tijdens het Truckstar Festival in Assen.

Met ruim 2200 vrachtwagen en zo’n 57.000 bezoekers uit binnen en buitenland is het Truckstar Festival de allergrootse transportfeest van Europa. De organisatie doet er alles aan om er weer een onvergetelijk feestje van maken!

Het Truckstar Festival is er niet alleen voor chauffeurs. Ook als je niets met vrachtwagens hebt, moet je dit feest een keer van dichtbij gezien hebben. Het gevarieerde en spannende programma voor de hoofdtribune, de prachtig showtrucks, klassiekers en Amerikanen op het binnenterrein en de gezellige Hollandse Avond maken dit festijn een ideaal uitje voor het hele gezin!

Tijdens het binnenrijden van de trucks hielden aanwezige boeren aan De Haar in Assen een vreedzaam boerenprotest. De twee branches zijn vaak nauw aan elkaar verbonden en hebben behoorlijk wat te stellen gekregen in de voor van oneerlijke concurrentie, stikstofbeleid, dure diesel prijzen etc.

De chauffeurs werden bij de poort van het circuit van harte welkom geheten. Op hun beurt werden de boeren door veel chauffeur gesteund aan de hand van vele boerenzakdoeken aan de spiegels van de trucks, teksten op voertuigen en omgekeerde Nederlandse vlaggen.

Hieronder ziet u een fotoserie, Staat u zelf op de foto of ziet u bekenden deel of tag dan deze gene en laat ze weten dat ze gespot zijn. Wij doen het gehele weekend verslag van het evenement en zullen op diverse momenten artikelen plaatsen om u op de hoogte te houden van het programma en gebeurtenissen.

Volg ons daarom op Facebook, Instagram of twitter.!!

Leave a comment