Man beland met auto in sloot bij ongeval aan de Pieter Stuyvesantweg bij Oldetrijne

Oldetrijne – Donderdagmiddag omstreeks vijf uur heeft er op de kruising van de Pieter Stuyvesantweg (N351) met de Sonnegaweg bij Oldetrijne een verkeersongeval plaatsgevonden. In verband met mogelijk letsel werd het brandweerkorps van het nabij gelegen Scherpenzeel gealarmeerd.

Bij aankomst bleek er als gevolg van een voorrangsfout een aanrijding tussen twee personenauto’s te hebben plaatsgevonden, waarbij één van de voertuigen na de botsing in een sloot belandde.

Een vrouw uit Wolvega kwam uit de richting van Kuinre en wilde vanaf de Pieter Stuyveantweg richting de Sonnegaweg afslaan. Ze verleende echter geen voorrang aan de man uit Wolvega die op de secundaire weg langs de N351 parallel aan haar reed.

Zijn auto werd bij de botsing in de flank geraakt, waardoor hij naast de weg en op zijn kant in een naastgelegen sloot tot stilstand is gekomen. Ondanks een ravage van onderdelen konden beide betrokkenen ongeschonden zelf de voertuigen verlaten, waardoor de inzet van de brandweer niet meer noodzakelijk was.

Beide voertuigen moesten door een berger worden afgesleept. Aanrijding selecteurs van de politie hebben de toedracht van het ongeval beoordeeld.

Leave a comment