Truckstar Festival 2022: is alweer voorbij…

Assen- De 40e jubileum editie van het Truckstar Festival zit er alweer op. Ondanks een druilerige zondag was het goed vertoeven op het TT Circuit van Assen en vloog het gezellige weekend voorbij.

Traditiegetrouw wordt er op de zondag de prijzen verdeeld zo ging het bedrijf Van Herk Blumen uit het Gelderse Zoelen met de trofee voor de mooiste truck van Nederland naar huis. Het bedrijf vervoerd sinds 2000 bloemen en planten door Europa. Met hun Scania S Serie hebben zij de mooiste truck van Nederland in hun wagenpark. Van der Herk liet concurrenten Patrick v.d. Hoeven (2e plaats met de Scania Torpedo) en de Edwin Salari (Scania S serie) achter zich.

Ondanks het regenachtige weer zat de hoofdtribune tijdens de verkiezingen bom vol. Ook tijdens de categorie Special Paint kwamen er zeer mooie trucks voorbij rijden, waar veel tijd, energie, maar ook zeker veel geld in is gestoken. Deze categorie werd gewonnen door Christian Soleen met tevens een Scania van de R770 serie. Hij neemt de prijzen mee naar Karise Denemarken.

Omstreeks half vijf vertrokken veel trucks weer huiswaarts of naar een laad en/of losadres waar maandag de werkweek weer begint, Weer of geen weer het was behoorlijk druk op de viaducten, parkeerplaatsen en/of bermen van de A28.

Leave a comment