Ravage bij ongeval op de Gemeenteweg in Staphorst

Staphorst – Op de kruising Berkenstouwe met Gemeenteweg in Staphorst heeft vrijdagmiddag omstreeks kwart over vijf een forse aanrijding plaatsgevonden tussen drie voertuigen, omdat er mogelijk sprake zou zijn van een beknelling en letsel werd het brandweerkorps van Staphorst gealarmeerd.

Bij de aanrijding raakte één van de betrokkenen gewond de andere twee bleven ongedeerd. Een automobilist komende vanaf de Berkenstouwe botste vanwege een voorrangsfout met een van rechts komende bestuurder in een bestelbus. Door de botsing kwam de bestelbus in een tuin van een woning aan de Gemeenteweg tot stilstand. Een derde automobilist raakte bij het ongeval betrokken toen deze door één van de twee voertuigen werd geraakt.

De bestuurder van de bestelbus is na behandeling in de ambulance met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De kruising van de Buiten en Berkenstouwe met de gemeenteweg is langdurig afgesloten geweest voor het verkeer omdat deze bezaaid lag met onderdelen. Ook het afvoeren van de zwaar beschadigde voertuigen nam enige tijd in beslag.

Leave a comment