Overval op tankstation aan de Eesveenseweg in Steenwijk: Overvaller gaat er met de buit vandoor. (Video)

Steenwijk – Een overvaller heeft zaterdagavond omstreeks kwart voor acht een tankstation aan de Eesveenseweg in Steenwijk overvallen. De man eiste onder bedreiging van een mes geld van de medewerkster van het tankstation.

Nadat ze de overvaller een onbekend geld bedrag overhandigde ging hij ervan door. De dader is vermoedelijk via de woonwijk Woldmeenthe. gevlucht Meerdere politie eenheden hebben de omgeving van het tankstation afgezocht naar een man met een blauwe pet en een rode jas met zwart/witte strepen op de borst.

Het slachtoffer was volgens de politie geschrokken, maar raakte niet gewond. Omwonenden werden middels een burgernet geïnformeerd.. De hondengeleider heeft nog met een speurhond de omgeving afgezocht, helaas leverde dit geen resultaat op.

De politie heeft van het slachtoffer een verklaring afgenomen en de camera beelden van het tankstation bekeken. De politie heeft in en om het tankstation onderzoek gedaan. Tijdens zijn vlucht is de dader mogelijk iets verloren.. Dit bewijs is door de politie veiliggesteld.

Leave a comment