Showtrucks staan er weer stralend bij op het Truckstar Festival in Assen (Update 15.45 uur)

ASSEN – Nadat zo’n 2200 vrachtwagens gisteravond een plekje hadden gevonden op of bij het TT Circuit werden de chauffeurs en chauffeuses die nog niet wakker waren omstreeks 10.00 uur door ronkende motoren en gierende banden ontwaakt. Op de spektakelstraat voor de hoofdtribune werd namelijk de racetruck warming up en de achtervolging gehouden.

Of dat nog niet genoeg was werd er omstreeks 11.00 uur de voorronde van decibellencontest gehouden. Presentator Willie Oosterhuis praat als vanouds het Truckstar Festival dit weekend weer aan elkaar.

Helaas mocht de stuntshow van een Borny Wheeling en Looping truck die het Truckstar Festival op voorhand had geregeld niet doorgaan van het TT circuit. Een enorme aderlating voor het evenement, nadat eerder al de caravan race werd verboden door het TT Circuit. Ook de stuntshow van FMX kon niet doorgaan, gisteravond werden twee motoren van het team gestolen. Hierdoor werd het geen spektakel in de spektakelstraat en moest het programma aangepast worden. Wel werd er auto voetbal gedaan en was er een optreden van Marco Schuitmaker bekend van het nummer Engelbewaarder.

Op het middenterrein is tijdens het Truckstar Festival ook veel te beleven en te zien, Zo staan de showtrucks in de diverse categorieën er weer stralend erbij. De jury heeft ze vandaag beoordeeld en morgen wordt er bekend gemaakt wie de mooiste truck heeft.

Hieronder ziet u al enkele modellen, maar die leggen wij morgen op de baan beter voor u vast. Ook staat er op het middenterrein van het Truckstar Festival The Wall of Death welke gratis te bezoeken is. De waaghalzen rijden met een kart en motoren tegen een steile wand en halen diverse stunts uit.

Dit bericht wordt geduurde de dag meermaals geüpdatet houdt u onze website en social media account goed in de gaten. Mocht u door ons gespot worden of ziet u bekenden deel dan het bericht en breng je familie, collega’s, vrienden en/of kennissen op de hoogte door ze te taggen of het bericht te delen.

Leave a comment