Ongeval op de Hooidijk bij Steenwijk

Steenwijk – Op de Hooidijk in Steenwijk zou donderdagavond omstreeks half 10 een ongeval plaatsgevonden hebben met letsel.

Bij aankomst bleek er ter hoogte van de Melkweg een aanrijding tussen twee auto’s te hebben plaatsgevonden. Beide voertuigen kwamen uit de richting van de Ruxveenseweg en reden achter elkaar, waarbij volgens de politie één van de betrokkenen mogelijk de vluchtheuvel zou hebben geraakt.

Bij de situatie die vervolgens ontstond botste de achterste bestuurder rechtsachter op zijn voorganger. De bestuurder van de BMW kwam hierbij in de slip en reed vervolgens een lantaarnpaal uit de grond. De andere bestuurder verloor door de botsing ook zijn controle over het voertuig en ging dicht langs een lantaarnpaal, maar kwam vervolgens in botsing met een boompje die sneuvelde.

Gezien de aanzienlijke schades van beide voertuigen moesten deze door een berger worden afgesleept. Hiervoor werd de Hooidijk enige tijd afgesloten voor verkeer. Of de politie verder onderzoek naar de toedracht is niet bekend, wel zal er een registratie opgemaakt gaan worden.

Leave a comment